koncert The Gangnails, Neorobats a The Ownroadies

událost na facebook

The Gangnails – punkabilly, Praha
Parta fešáků, která si tak nějak po svym míchá dohromady punk rock, rockabilly a power pop. Na svym kontě už mají čtyři alba, to první vyšlo v roce 2004, to poslední Rolling Tunes 2020. Ve Strakonicích určitě nehrajou poprvé, ale od jejich posledního koncertu už to bude nějakej pátek. V nejbližším okolí to naposledy asi rozjeli na Summer punk festivalu ve Volyni, kde se jim podařilo rozjet celkem slušnej kotel.
https://gangnails.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=A_7hi4rQvtgNeuro Bats – neuromantic heavy beats, Praha
ex- The Unholy Preachers, Eastern Star, Phantoms on Fire
Noví koloušci teda vlastně netopýrci na scéně. A přitom už jim stářím vržou všechny klouby stejně jako jejich muzika. Tihle pánové toho mají tolik za sebou, že už roupama neví, co kde ještě vokopčit, takže je to občas hard core, občas noise rock, občas action rock, občas vobstarožní metal, občas stoner rock a občas cokoliv dalšího dost (ale ne zase tolik) alternativně rockovýho z hloubi devadesátých let.
https://neurobats.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=hq-lFLhN0m4The Ownroadies – punk rock, České Budějovice
Prvotřídní punk rock s ženským zpěvem ve stylu The Distillers nebo L7. The Ownroades založili v roce 2007 kytarista Better Way Martin Machek a t.č. bubeník Dezinfekce Lubomír Flaška, kteří doteď tvoří páteř kapely.
https://bandzone.cz/theownroadiesLine up:
19:20-20:00 The Ownroadies
20:20-20:55 Neuro Bats
21:10-22:00 The GangnailsVstup 200,-